Rólam

Kiss Dániel

Épületek, tájképek, emberek, események fotózásával foglalkozom szabadúszó fotósként. Szívesen fotózom fekete-fehérben, de ha a téma úgy kívánja, nem engedem el a színeket.

Üdvözöllek a weboldalamon!. Szeretnék bemutatkozni neked, és elmesélni, hogy miért szeretek fotózni, és milyen szolgáltatásokat kínálok. A fotózás mindig is a szenvedélyem volt, már gyerekkorom óta lebilincselt a fényképezőgép varázsa, de felnőttként éreztem azt, hogy szeretnék ebben jobban elmélyülni. Azt hiszem, a fotózás nem csak egy művészeti forma, hanem egy módja annak, hogy megörökítsük az életünk fontos pillanatait, és megmutassuk a világnak, hogy milyen szép és érdekes dolgok vesznek körül bennünket.

A kedvenc területem a színházi fotózás. Ez egy nagyon izgalmas és kihívásokkal teli munka, hiszen itt nem csak egy emberrel kell kommunikálnom, hanem egy egész társulattal. A színházi fotózás során nem csak a színészeket kell megörökítenem, hanem az előadás hangulatát, mondanivalóját, és látványvilágát is. A színházi fotózásnál fontos számomra, hogy ne zavarjam meg az előadást vagy a nézőket, ezért diszkréten és csendben dolgozom. A színházi fotózásnál nem csak az előadás alatt készítek képeket, hanem a próbák alatt is. Így bepillantást nyerhetek abba, hogyan készülnek fel a színészek a szerepükre, és hogyan alakul ki közöttük a kötődés és az összhang.

A másik kedvencem portréfotózás, mert úgy érzem, hogy ezzel tudom leginkább kifejezni a modell személyiségét, hangulatát, és egyedi stílusát. Szeretek különböző helyszíneken és fényviszonyok között dolgozni, hogy változatos és izgalmas képeket készítsek. A portréfotózás során fontos számomra, hogy jó kapcsolatot alakítsak ki a modelllel, hogy ő is jól érezze magát, és természetesen tudjon viselkedni a kamera előtt.

A harmadik terület amivel foglalkozom a kismamafotózás. Nagyon megtisztelő számomra, hogy részese lehetek egy ilyen csodálatos időszaknak egy nő életében, és megörökíthetem az anyaság örömét és szépségét. A kismamafotózás során igyekszem olyan képeket készíteni, amelyek tükrözik a kismama boldogságát, büszkeségét, és szeretetét a pocakjában növekvő babája iránt. A kismamafotózás nem csak a várandós nőről szól, hanem az egész családról. Szeretek olyan képeket is készíteni, amelyeken a leendő apa és testvérek is szerepelnek, hogy megmutassam az összetartozásukat és várakozásukat.

Ha tetszenek a képeim, és szeretnél velem együtt dolgozni, akkor keress bátran! Szívesen beszélek veled arról, hogy milyen elképzeléseid vannak a fotózással kapcsolatban, és hogyan tudnám megvalósítani őket. A weboldalamon megtalálod az elérhetőségeimet és az áraimat is. Várom a jelentkezésed, és remélem, hamarosan találkozunk!

Kedvenc témáim mostanában ez emberek, különböző kontextusban. Lehet ez az utca, egy színházi próba, vagy ha elvonulhatunk egy stúdióba, és együtt valósítjuk meg az elképzelésünket. Mindig az adott téma határozza meg az elkészült képek stílusát.