Színházi próba, előadás

A színház világa mindig is a szívem csücske volt, és a színházi fotózás az egyik kedvenc témám. Hiszen egy színházi előadás vagy rendezvény igazi kihívást jelent a fotós számára: a mozgó szereplők, az erős fények és a különböző perspektívák mind-mind inspirálóak és izgalmasak számomra.

Szívesen készítek fotókat színházi próbákról, előadásokról és más rendezvényekről is. Az együttműködés során a legfontosabb számomra az, hogy megértsük egymás igényeit és elvárásait. Személyre szabottan alakítom a fotózást, hogy a lehető legtöbb nézőpontból megörökítsem a pillanatokat, és átadjam azt az érzést, amit a színpadon átélünk.

Ha szeretnél emlékezetes fotókat készíteni a színházi próbákról, előadásokról vagy rendezvényekről, keress bátran!

Ha elhívtok egy színdarab fotózására, akkor én el fogok látogatni az általatok megjelőlt időpontban a kért helyszínre, ahol végigfotózom a próbátokat. Lehetőség szerint ilyenkor célszerű egy kosztümös, bevilágított próbát megjelőlni, mert így sokkal szebbek lesznek a képek. Tapasztalatom szerint ez nagyjából 3-4 órát vesz igénybe, de ez rugalmasan változhat. A fotózás után maximum 1 héttel megkapod az utómunkázott képeket digitális formában. (Kb. 50-100 kép)

Színházi fotózás az egész ország területén: