Árak színház-, rendezvényfotózás

Ha rendezvényre készülsz, akkor fontos, hogy legyen aki megörökíti az eseményedet. Ha megbízol engem a rendezvényfotózással, garantáltan emlékezetes pillanatokat fogunk együtt rögzíteni. A fotózás ára attól függ, hogy mennyi időt töltünk ott. Az árak azonban mindig tartalmazzák a kész képek számát és az utómunka költségeit. Igény esetén drónfotózást is tudok vállalni a szükséges engedélyek birtokában, de ennek árai külön megállapodás részét képezi.

Ha színházi előadás fotózásra vagy színházi próba fotózásra van szükséged, akkor szintén szívesen állok rendelkezésedre! Az előadásokról vagy próbákról készült képek remek lehetőséget adnak arra, hogy bemutassátok a produkciótokat a nagyközönségnek. Az árak a fotózás hosszától és a kész képek számától függenek. Mivel egyik kedvenc területemről van szó, így biztos, hogy meg fogunk tudni állapodni egy mindekinek kedvező árban.

Ha színházi vagy rendezvényfotózásra van szükséged, bátran keress fel a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, hogy megbeszéljük a részleteket!

Az árak budapesti helyszín esetén érvényesek. Vidéki helyszín esetén kiszállási díjat számolok fel, amit előre egyeztetek az ügyféllel.