Árak portré-, kismamafotózás

Örülök, hogy rátaláltál weboldalamra, és köszönöm, hogy érdeklődsz a portré-, illetve kismamafotózás iránt! Az alábbiakban az árakról szeretnénk neked bővebb tájékoztatást adni, hogy könnyebben el tudd dönteni, melyik csomagot választanád.

A portréfotózás ára személyre szabott, és az egyedi igényeid, valamint a fotózás helyszínétől és a választott csomagtól függ. Az árak nem tartalmazzák a stúdió díját, ami külön költséget jelent. Ha stylist, fodrász, sminkes igény van, akkor az is külön fizetendő, az általuk kért értékben.

A kreatív fotózás ára szintén változó, és az egyedi elképzeléseid, valamint a fotózáshoz szükséges kiegészítők és a helyszín függvényében alakul. Az árak itt sem tartalmazzák a stúdió díját, amit külön kell fizetni.

Ha kismamafotózásra vágysz, akkor az árak itt is a választott csomagtól és a helyszíntől függnek. Az árakban nem szerepelnek a sminkes, fodrász, vagy stylist díjai, amelyek külön fizetendők. Azonban itt is érdemes szétnézni, mert akad olyan stúdió, ahol a kismamaruhák benne vannak a stúdió bérleti díjában.

Fontos, hogy ha szeretnél sminkest, fodrászt, vagy stylistot igénybe venni, akkor az ő díjaik minden esetben külön fizetendők, az általuk kért értékben. Az elképzelések egyeztetése után együtt választjuk ki a legmegfelelőbb stúdiót, ami a lehető legjobb helyszín lesz a fotózáshoz. Ha van kedvenc sminkesed, fodrászod, vagy stylistod, akkor hozd magaddal őket, hogy a legjobb formádat hozhasd ki magadból.

Bízom benne, hogy sikerült részletes tájékoztatást adnom az árakról és az elképzelésekről, és várom szeretettel megkeresésedet!