Portréfotó – Kreatív fotózás

Szépséges portrék, kismamai örömök, családi pillanatok, és üzleti sikerek – mindezeket megörökítheted velem!

Vonzó, kreatív portréfotók készítése az egyik legnagyobb szenvedélyem, és szeretném, ha az eredmény minden várakozásodat felülmúlná. Bármilyen helyszínen dolgozom, stúdióban vagy szabadtéren, és bármilyen hangulatot, témát vagy stílust megvalósítok, hogy az igazán kifejező legyen.

Az élet egyik legszebb időszaka a terhesség, amit érdemes megörökíteni. Kismama fotózásaimmal az édes várandós időszakot alakítom ki kedved szerint, hogy később is emlékezni tudj rá.

A család az életed központja, és az együtt töltött idők különleges emlékeket hagynak. Családi fotózásaimnál az egész családot bevonjuk, hogy mindenki jól érezze magát, és természetesen megkapd azt az eredményt, amit szeretnél.

Az üzleti portréfotók a vállalkozók, a vezetők, és mindenki más számára fontosak, akik szeretnének bemutatkozni a világnak. Az üzleti portrék céges weboldalakra, szórólapokra, és sok más marketing anyagra tökéletesek.

Kérlek, engedd meg, hogy segítsek megragadni azokat az emlékeket, amelyeket örökre megőrizhetsz. Várlak szeretettel, hogy együtt elkészítsük a tökéletes fotókat!

Portré-, kismamafotózás árak

Így történik egy portréfotózás:

A portréfotó, a következő képpen fog elkészülni. Elsőként elmondod, hogy mik az elképzeléseid, milyen környezetben szeretnéd a portréd elkészíteni, milyen célra szánod. Ekkor megbeszéljük, hogy stúdiót fogunk-e bérelni, kimegyünk a szabadba, elmegyünk hozzád, vagy esetleg valami extrém helyszínt találunk jónak.
Ha megvan a helyszín, utána megbeszéljük, hogy milyen ruha(ruhák) lesz rajtad, szükséged van-e fodrászra, sminkesre. Ha igen, akkor eldötöd, hogy te hozol-e valakit, vagy megbízunk egy profit a feladatra. Ezek után kapsz majd tőlem egy árajánlatot. Ha elfogadtad, utána írunk egy szerződést, és megbeszélünk egy időpontot a fotózásra, és végül eltöltünk 1-2 jó hangulatú órát együtt, ami után a vállalt határidőig megkapod a képeid.

Érdekel egy portréfotó?

További képeket nézhetsz itt:

Instagram