Árak termék-, és tárgyfotózás

Termékfotózásra és tárgyfotózásra van szükséged, de nem tudod, hogy hogyan kezdj neki? Semmi gond! Az általam nyújtott szolgáltatások mindegyike professzionális minőséget és megfizethető árakat biztosít számodra.

Az árak a fotózási idő és az elkészített képek számától függenek. Amennyiben nagyobb mennyiségű képre van szükséged, jelentős kedvezményeket biztosítunk. Áraink tartalmazzák a fotózás előtti konzultációt és az utómunkát is, így a végeredmény minden esetben kifogástalan lesz.

Az árak nem tartalmazzák a helyszín bérleti díját, ha pedig stylist igénybevételére van szükséged, akkor az is külön fizetendő. Az általuk kért díjat természetesen előre közöljük, hogy teljesen átlátható legyen az árképzés.

Az elkészült fotók megfelelnek az online és offline felhasználásnak, weboldalakra, prospektusokba, szórólapokra, reklámanyagokba, kiadványokba egyaránt.

Nem tudod, hol lenne a legjobb helyszín a fotózásra? Ne aggódj! Az általam biztosított helyszínen garantáltan tökéletesek lesznek a felvételek. Ha pedig nagyobb méretü termékek fotózására van szükség, akkor a helyszínt együtt választjuk ki, és minden szempontot figyelembe veszünk.

Hidd el, hogy nálam a fotózás egy teljesen stresszmentes élmény lesz, és garantáltan elégedett leszel az eredménnyel. Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél egy konzultációt az elképzeléseidről, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!

Az árak nem tartalmazzák a kiszállást Budapesten kívűl, valamint az esetleges stúdióbérlést nagyméretű termékek esetén.